Onze dienst

Dieptereiniging

In de keuken van uw bedrijfsrestaurant worden dagelijks snacks en maaltijden bereid voor medewerkers en gasten. De keukenapparatuur wordt intensief gebruikt en raakt snel vervuild. Goed hygiënisch onderhoud is daarom van groot belang.

Optimale hygiëne bereikt u niet door de gewone dagelijkse schoonmaak. Met het blote oog ziet u namelijk niet alles. Vuil, vet en stof zetten zich ook af op plaatsen die tijdens het dagelijkse onderhoud vaak niet worden bereikt. Tijdens onze dieptereiniging wordt daarom echt alles in, achter en onder uw machines schoongemaakt. Als u dieptereiniging opneemt in uw HACCP-plan, laat u zien dat u er alles aan doet om zo hygiënisch mogelijk te werken.

Contact

Wat wilt u vragen?

  dieptereiniging

  Onze werkwijze

  Hoe pakken wij dieptereiniging aan?

  Om een optimale hygiëne te garanderen, is dieptereiniging noodzakelijk. Dit is in aanvulling op de dagelijkse schoonmaak. Onze professionele schoonmakers nemen u deze zorg graag uit handen.

  Tijdens de periodieke, grondige reiniging wordt al uw keukenapparatuur vakkundig gedemonteerd, gereinigd en weer gemonteerd. Opgehoopte vervuiling op lastig bereikbare plaatsen wordt hierbij verwijderd. Indien nodig wordt de ruimte tevens gedesinfecteerd.

  Ons totaalconcept in schoonmaak en onderhoud

  Wat kunnen we allemaal extra aanbieden?

  Graag verzorgen we de reiniging van uw keukenapparatuur tot in de puntjes. Maar we kijken ook graag met u verder.

  Met regulier schoonmaakonderhoud en onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen en onderhouden. Ongeacht uw specifieke wensen of hygiëne-eisen. Onze innovatieve reinigingsmethodes en uitgekiende schoonmaakmiddelen zorgen altijd voor een zichtbaar en duurzaam resultaat.

  Hoe uitdagend uw klus ook is, vraag ons om (vrijblijvend) advies!