Onze dienst

Cleanroomreiniging

Cleanroomreiniging vraagt om specialisme en gebruik van de juiste materialen, middelen en werkmethoden. Alleen daarmee kun je de gewenste conditie in de ruimte in stand houden. Onzichtbare vijanden als (fijn)stof, partikels, micro-organismen en chemische dampen weten onze specialisten als geen ander te weren. Natuurlijk zorgen zij ervoor dat productieprocessen zo min mogelijk worden verstoord.

Blankers Schoon helpt u hierbij graag met een schoonmaakplan op maat. Zowel uw dagelijkse als periodieke schoonmaakwerkzaamheden kunnen we perfect verzorgen, waarbij uw productieprocessen zo min mogelijk worden verstoord. Voor een zichtbaar en beter resultaat!

Contact

Wat wilt u vragen?

  blankers-cleanroom-collage

  Onze werkwijze

  Hoe pakken wij cleanroomreiniging aan?

  Voordat we beginnen, kijken we naar de processen die plaatsvinden en naar de stoffen waarmee wordt gewerkt. Onze specialisten bijten zich hier graag in vast, waarna zij een schoonmaakplan op maat samenstellen. Alles in nauw overleg met u en uw cleanroommedewerkers en conform de eisen en voorschriften die in uw cleanroom gelden. Al onze cleanroomspecialisten beschikken hiertoe over de juiste kennis (ISO 14644 en GMP), kleding, materialen en middelen.

  Compleet en professioneel

  Wij werken met een compleet en professioneel programma reinigingsmiddelen en materialen. Nooit grijpen we mis, ook niet wanneer een (complexe) opdracht ons verrast. Dit scheelt niet alleen kostbare tijd en werkdruk; ook uw productieprocessen worden zo min mogelijk verstoord.

  Totaal schoonmaak- en onderhoudsconcept

  Wat kunnen we allemaal extra aanbieden?

  Graag verzorgen we de reiniging van uw cleanroom. Maar we kijken ook graag met u verder.

  Met reguliere schoonmaak en onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal schoon maken en schoon houden. Ongeacht uw specifieke wensen of hygiëne-eisen. Onze innovatieve reinigingsmethodes en uitgekiende schoonmaakmiddelen zorgen altijd voor een zichtbaar en duurzaam resultaat.

  Hoe uitdagend uw klus ook is, vraag ons om (vrijblijvend) advies!