Onze dienst

Calamiteitenreiniging

Bij schade of overlast door calamiteiten, zoals storm, lekkages of brand, is gewone schoonmaak meestal niet genoeg. Bovendien is snelheid geboden, want u wilt zo snel mogelijk weer operationeel zijn. Dit vraagt om specialistische reiniging en een daadkrachtige aanpak.

Contact

Wat wilt u vragen?

  calamiteiten

  Onze werkwijze

  Hoe pakken wij calamiteitenreiniging aan?

  Het spreekt voor zich dat onze projectleiders van Calamiteitenreiniging 24/7 bereikbaar zijn. Na een melding zijn we in no time ter plaatse om de meest effectieve en snelste reinigingsmethode te bepalen. Er wordt geen seconde verspild en er wordt meteen geschakeld met ons team van speciaal opgeleide schoonmakers.

  Afhankelijk van de aard van de schade en verontreiniging maken we razendsnel een actieplan en gaan we direct aan de slag. Hoe extreem de verontreiniging ook is, deze wordt altijd optimaal verholpen.

  Waar kunnen we u nog meer mee helpen?

  Wat kunnen we allemaal extra aanbieden?

  We denken altijd met u mee en proberen het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. U hebt immers al genoeg aan uw hoofd. Zo kunnen we bijvoorbeeld zorgen voor tijdelijke opslag van inventaris of goederen. Ook bij het regelen van de eerste noodvoorzieningen helpen we u graag. Dat is wel zo prettig in dit soort situaties!