Specialistische reiniging

Met specialistische kennis én uitvoering

Wanneer specifieke kennis, middelen en materialen nodig zijn of wanneer speciale maatregelen gelden voor de schoonmaak, dan spreken we van specialistische reiniging. Binnen deze discipline bieden wij diverse oplossingen aan. Onze mensen zijn hier specifiek voor geschoold en werken enkel met professionele machines, materialen en middelen om het gewenste resultaat te bereiken.

Hieronder een greep uit de meest voorkomende oplossingen die wij aanbieden. Klik op een onderwerp hieronder om er meer over te weten te komen of neem contact met ons op voor een advies op maat voor uw organisatie.

Contact

Vertel mij meer!

    blankers-gevelreiniging-collage-01

    Verder kijken dan specialistische reiniging?

    Blankers Schoon: Uw partner voor facilitair, schoonmaak en onderhoud

    Wij verzorgen graag de specialistische reiniging voor u, maar kijken ook breder naar de mogelijkheden. Zo bieden wij bijvoorbeeld reguliere en specialistische schoonmaak aan, facilitair contractbeheer of denken we om in schoon. Vertel ons gerust uw specifieke doelstellingen, wensen of eisen. Onze manier van werken, gecombineerd met innovatieve methodes en uitgekiende middelen zorgen altijd voor een zichtbaar en duurzaam resultaat in uw voordeel. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor materialen, middelen, machines en (maatwerk) trainingen.