Onze dienst

Sanitaire supplies

Bij het beheer van uw sanitaire ruimtes komt meer kijken dan periodieke reiniging en onderhoud. Hoe vervelend is het als het toiletpapier op is? Of wanneer de zeeppomp leeg en de handdoekrol opgebruikt blijken? Alles moet op tijd worden bijgevuld…

Voor een prettige toiletbeleving is op maat levering, voorraadbeheer en bijvulling van toiletpapier, handdoeken, toiletverfrisser en zeep onmisbaar. Blankers Schoon zorgt ervoor dat u daar geen omkijken meer naar hebt. De manier waarop we dat doen, stemmen we af op de behoefte van uw locatie.

De levering verzorgen we in samenwerking met CWS.

Contact

Wat wilt u vragen?

  dispensers buitenkant en binnenzijde

  Onze dispensers en automaten

  Ruime keuze en veel mogelijkheden

  Allereerst geeft u aan wat uw wensen zijn. Vervolgens kijken we wat er nodig is op uw locatie(s) en kiezen wij het juiste assortiment.

  De toiletbeleving van uw medewerkers en gasten staat voorop. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Van standaardproducten tot exclusieve concepten, inclusief zeep- of foamdispensers, handdoekautomaten, luchtdrogers, luchtverfrissers, dameshygiëne en afvalbakken.

  Natuurlijk kunnen we alles netjes voor u monteren.

  Goed gevuld, schoon en fris

  Onze professionele medewerkers zorgen ervoor dat de toiletten schoon zijn. En minstens zo belangrijk, dat de zeepdispensers en handdoekcassettes altijd goed gevuld zijn en de luchtverfrissing optimaal is. En het toiletpapier mag natuurlijk nooit op zijn!

  Wij begrijpen heel goed dat de kwaliteit en uitstraling van uw toiletten van invloed is op de (merk)beleving van uw bedrijf.

  Cradle to cradle toiletvoorziening

  Wanneer u uw sanitaire ruimte milieuvriendelijk wilt inrichten, is Satino Black een perfecte oplossing.

  De stijlvolle dispensers zijn CO2-neutraal geproduceerd. En ingezamelde dispensers worden duurzaam hergebruikt om nieuwe dispensers te maken. Met het toiletpapier wordt de cirkel rond gemaakt. Dit papier wordt namelijk gemaakt van ingezameld kantoorpapier. Zo zorgt u zelf voor de grondstof van uw toiletpapier! We leggen u graag uit hoe dit werkt.

  Ons totale (schoonmaak) en onderhoudsconcept

  Wat kunnen we allemaal extra aanbieden?

  Graag verzorgen we uw sanitaire voorzieningen tot in de puntjes. Maar we kijken ook graag met u verder.

  Met reguliere schoonmaak en specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen en onderhouden. Ongeacht uw specifieke wensen of hygiëne-eisen. Onze innovatieve reinigingsmethodes en uitgekiende schoonmaakmiddelen zorgen altijd voor een zichtbaar en duurzaam resultaat.

  Hoe uitdagend uw klus ook is, vraag ons om (vrijblijvend) advies!