Onze dienst

Regulier schoonmaakonderhoud

Wonen en werken in een schone omgeving is niet alleen prettiger, maar ook veiliger. Meer plezier in het werk betekent bovendien een hogere arbeidsproductiviteit. Om ervoor te zorgen dat medewerkers en bezoekers van uw bedrijf zich thuis voelen, heeft de dagelijkse reiniging professionele aandacht nodig.

Blankers Schoon heeft enorm veel ervaring in het schoonmaken en schoonhouden van winkels, kantoren, productieruimten, woningcomplexen, zorgcentra en scholen. Graag gaan we voor u een stapje verder dan u misschien van een schoonmaakbedrijf verwacht.

Contact

Wat wilt u vragen?

  2021-04-01_blankesschoon_trespa-074

  Onze werkwijze

  Hoe pakken wij regulier schoonmaakonderhoud aan?

  U wilt geen gedoe rond uw schoonmaak. Het moet goed gebeuren en het liefst zo geruisloos en onzichtbaar mogelijk. Met een vast team bereiken wij een optimaal resultaat.

  Als onze schoonmakers bij u aan de slag gaan, zijn ze op de hoogte van uw (speciale) wensen en/of zaken waar wat extra energie in moet worden gestoken. Uw aanspreekpunt is de rayonleider. Hij of zij is altijd bereikbaar en in uw buurt, mocht u vragen of opmerkingen hebben. Zo bent u verzekerd van een schoon interieur en schone vloeren, sanitaire voorzieningen, meubilair, kantines en keukens. Dat werkt efficiënt én vertrouwd!

  Kwaliteit staat voorop

  Onze eisen liggen nog hoger dan die van u!

  Onze schoonmakers zijn allemaal SVS-geschoold en hebben alle benodigde materialen en middelen tot hun beschikking. Ze werken met modern gereedschap, professionele apparatuur en de beste reinigingsmiddelen. En wat niet vergeten mag worden; alle informatie die nodig is om het beste resultaat op te leveren.

  De rayonmanager controleert of het opgeleverde resultaat aan uw én onze hoge eisen voldoet.

  blankers-schoonmaakonderhoud-collage-02

  Ons totale (schoonmaak- en) onderhoudsconcept

  Wat kunnen we allemaal extra aanbieden?

  Graag verzorgen we uw dagelijkse schoonmaak tot in de puntjes. Maar we kijken ook graag met u verder.

  Met reguliere schoonmaak en specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen en onderhouden. Ongeacht de specifieke wensen of hygiëne-eisen. Onze innovatieve reinigingsmethodes en uitgekiende schoonmaakmiddelen zorgen altijd voor een zichtbaar en duurzaam resultaat.

  Hoe uitdagend uw klus ook is, vraag ons om (vrijblijvend) advies!