Onze dienst

Matten service

Wist u dat meer dan zeventig procent van het vuil op de werkvloer via schoenen van medewerkers en bezoekers van buiten naar binnen wordt gelopen? En dat bij nat weer tot maar liefst twaalf keer meer vuil uw gebouwen binnenkomt? De schoonloopmatten van Blankers Schoon bieden hiervoor een passende oplossing. Voorzien van uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap geeft een schoonloopmat uw entree bovendien extra uitstraling.

Contact

Wat wilt u vragen?

  vloermatten

  Voordelen van onze matten

  Een uitnodigende entree

  De eerste indruk van een bedrijf wordt al bepaald bij de entree. Een schone, representatieve entree nodigt medewerkers, zakenpartners en bezoekers uit bij u naar binnen te lopen. Schoonloopmatten leveren hieraan een belangrijke bijdrage.

  De voordelen op een rij:
  •    De matten nemen het vuil bij binnenkomst op;
  •    Matten beschermen de oppervlakken waarover veel gelopen wordt;
  •    Uw vloer blijft langer goed en uw schoonmaakkosten nemen af;
  •    U ontvangt een gratis rubber deurmat bij aanvang van het reguliere schoonmaakonderhoud.

  Na 3 tot 4 stappen…

  Zelfs wanneer bezoekers hun voeten niet vegen op uw schoonloopmat, vangt deze veel vuil op. Al bij drie tot vier stappen op de mat wordt gemiddeld zeventig procent van alle water, vuil, zand en stof van de schoenzolen opgevangen. Vervuiling die niet verder uw gebouw in wordt gelopen….

  Breed assortiment kan al uw ‘vuile’ werk aan

  Blankers Schoon voert een breed assortiment matten van superieure kwaliteit voor alle situaties en omgevingen. Een passende oplossing voor elke entree of productiehal. Onze regelmatige was- en bezorgservice houdt uw matten fris en schoon, zodat ze het ‘vuile werk’ altijd aankunnen.

  Totaal schoonmaakconcept

  Wat kunnen we allemaal extra aanbieden?

  Graag zorgen we voor een representatieve entree met onze mattenservice. Maar we kijken ook graag met u verder.

  Met reguliere schoonmaak en specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen en onderhouden. Ongeacht de specifieke wensen of hygiëne-eisen. Onze innovatieve reinigingsmethodes en uitgekiende schoonmaakmiddelen zorgen altijd voor een zichtbaar en duurzaam resultaat.

  Hoe uitdagend uw klus ook is, vraag ons om (vrijblijvend) advies!