Onze dienst

Computerreiniging

Wist u dat het meest vervuilde onderdeel van de werkplek in veel bedrijven niet of nauwelijks wordt schoongemaakt? Hoewel veel medewerkers meer dan 80% van de beschikbare tijd achter de computer werken, wordt dit apparaat tijdens de schoonmaak vaak vergeten. Misschien ook bij u…

Het is belangrijk om dit goed aan te pakken. Uit onderzoek blijkt namelijk dat:

 • vervuilde toetsenborden en beeldschermen als zeer onprettig worden ervaren;
 • vuile beeldschermen leiden tot vermoeide ogen en hoofdpijn;
 • schone hardware bijdraagt aan een hygiënische werkplek;
 • medewerkers meer tevreden zijn als hun computer schoon is.

Contact

Wat wilt u vragen?

  blankers-computerreiniging-collage

  Onze werkwijze

  Flexibele aanpak en lage kosten

  Blankers Schoon helpt u met structurele, professionele oplossingen om uw werkplek(ken) schoon te maken en schoon te houden. Dat hoeft echt niet veel te kosten. Voor iets meer dan € 1,00 per werkplek per maand zorgen we voor meer werkplezier en een verhoogde productiviteit.

  We bekijken graag samen met u de mogelijkheden. Wilt u vrijblijvend advies of hebt u een vraag, neem dan snel contact met ons op!

  Totaal schoonmaak- en onderhoudsconcept

  Wat kunnen we allemaal extra aanbieden?

  Graag verzorgen we de reiniging van toetsenborden en beeldschermen tot in de puntjes. Maar we kijken ook graag met u verder.

  Met reguliere schoonmaak en onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen en onderhouden. Ongeacht uw specifieke wensen of hygiëne-eisen. Onze innovatieve reinigingsmethodes en uitgekiende schoonmaakmiddelen zorgen altijd voor een zichtbaar en duurzaam resultaat.

  Hoe uitdagend uw klus ook is, vraag ons om (vrijblijvend) advies!