Reguliere schoonmaak

Gezond wonen & werken doe je in een schone omgeving!

Een schone, hygiënische omgeving zorgt niet alleen voor een prettig en veilig gevoel, maar ook voor een hogere productiviteit. En dat allemaal doordat u de dagelijkse reiniging de professionele aandacht geeft die nodig is!

Blankers Schoon heeft veel ervaring met het schoonmaken en schoonhouden van winkels, kantoren, productieruimtenwoningcomplexenzorgcentra en scholen.

Graag gaan we voor u net die stap verder. Stel, u wilt dat de schoonmaak efficiënt en hygiënisch gebeurt, maar liefst zo geruisloos en onzichtbaar mogelijk… Geen probleem! Met een vast team bereiken wij een optimaal resultaat voor u.
Onze schoonmakers zijn allemaal SVS-geschoold en hebben alle benodigde, professionele materialen en middelen tot hun beschikking. Uiteraard controleert de rayonmanager of het opgeleverde resultaat aan uw én onze (hoge) eisen voldoet.

Contact

Vertel mij meer!

    blankers-gevelreiniging-collage-01

    Verder kijken dan reguliere reiniging?

    Blankers Schoon: Uw partner voor facilitair, schoonmaak en onderhoud

    Wij verzorgen graag uw reguliere schoonmaak, maar kijken ook breder naar de mogelijkheden. Zo bieden wij bijvoorbeeld specialistische schoonmaak aan, facilitaire diensten en contractbeheer of denken we om in schoon. Vertel ons gerust uw specifieke doelstellingen, wensen of eisen. Onze manier van werken, gecombineerd met innovatieve methodes en uitgekiende middelen zorgen altijd voor een zichtbaar en duurzaam resultaat in uw voordeel. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor materialen, middelen, machines en (maatwerk) trainingen.