Onze dienst

Totaal Gevelonderhoud

Voorkomen is beter dan genezen. Een bekend gezegde, dat ook van toepassing is op uw gevel.

Om de gevel in optimale conditie te houden, bieden wij totaal gevelonderhoud. Totaal onderhoud betekent dat we naast periodiek groot onderhoud en reiniging ook regelmatig kleiner gevelonderhoud uitvoeren. Dit doen we aan de hand van een meerjarenplanning en -budget. Zo geeft u uw gebouw een optimale uitstraling en langere levensduur. Goed voor de waarde en voor de verhuurbaarheid van uw pand!

Contact

Wat wilt u vragen?

  blankers-gevelreiniging-collage-01

  Onze werkwijze

  Hoe pakken wij het gevelonderhoud aan?

  Schoonmaakbedrijf Blankers Schoon biedt professioneel, duurzaam en flexibel gevelonderhoud. Exact op maat en uitsluitend met vakbekwame, SVS-geschoolde medewerkers. Indien gewenst stellen we samen met u een MeerJaren-OnderhoudsPlan (MJOP) op. Daardoor bespaart u kosten én verbetert u de duurzaamheid van uw pand.

  Totaal gevelonderhoud

  De gehele buitenzijde van uw pand pakken we aan. Inclusief het reinigen en repareren van kozijnen, gevelreiniging en -onderhoud, gevel impregneren, schilderwerkgraffiti verwijderen en specialistische reiniging. Alles volgens de meerjarenplanning en binnen uw budget. Waarbij we geen uitdaging uit de weg gaan!

  Ons totaalconcept in schoonmaak en onderhoud

  Alles in één onderhoudsplan!

  Graag verzorgen we het onderhoud van uw gevel tot in de puntjes. Maar we kijken ook graag met u verder.

  Met reguliere schoonmaak en specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen en onderhouden. Ongeacht uw specifieke wensen of hygiëne-eisen. Onze innovatieve reinigingsmethodes en uitgekiende schoonmaakmiddelen zorgen altijd voor een zichtbaar en duurzaam resultaat.

  Hoe uitdagend uw klus ook is, vraag ons om (vrijblijvend) advies!