Onze dienst

Schilderwerk

Graag nemen we u zoveel mogelijk werk en zorg uit handen. Onze service houdt niet op bij sec de schoonmaakwerkzaamheden. We verzorgen graag het onderhoud van uw complete gebouw én terrein. Schilderwerk is daar een belangrijk onderdeel van. Als u het prettig vindt om maar één aanspreekpunt te hebben voor verschillende werkzaamheden, dan zorgen we daar graag voor!

Contact

Wat wilt u vragen?

  blankers-schilderwerken-collage-02

  Onze werkwijze

  Hoe pakken wij uw schilderwerk aan?

  Licht schilderwerk voeren we zelf uit. Voor het grotere schilderwerk, herstellen of vervangen van glas of repareren van houtrot schakelen we gespecialiseerde partners in. Schoonmaak is een vak en dat is schilderwerk ook. We gaan altijd voor optimaal resultaat. De schilderbedrijven waar wij al jarenlang mee samenwerken, weten precies wat wij belangrijk vinden. Zo levert Blankers Schoon kwalitatief hoogwaardig en duurzaam werk.

  In overleg met u maken we een planning. Op maat en inclusief een beschrijving van de werkzaamheden, resultaten en kosten. Daarbij gaan we geen uitdaging uit de weg. Ook wanneer er gewerkt wordt in openbare gelegenheden en/of in bedrijvige situaties, bieden wij altijd een passende oplossing.

  Alles in één keer geregeld!

  Wat kunnen we allemaal extra aanbieden?

  Graag verzorgen we het  schilderwerk tot in de puntjes. Maar we kijken ook graag met u verder.

  Met reguliere schoonmaak en specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen en onderhouden. Ongeacht uw specifieke wensen of hygiëne-eisen. Onze innovatieve reinigingsmethodes en uitgekiende schoonmaakmiddelen zorgen altijd voor een zichtbaar en duurzaam resultaat.

  Hoe uitdagend uw klus ook is, vraag ons om (vrijblijvend) advies!