Onze dienst

Glasbewassing

Regelmatige glasbewassing zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling van uw gebouw, maar ook voor een optimale daglichtinval. En daarmee voor een prettigere werkomgeving. Dit stimuleert de productiviteit van uw medewerkers. De glazenwassers van Blankers Schoon leveren hieraan graag een bijdrage.

Tijdens het glaswassen reinigen onze glaswassers ook uw kozijnen, voor een optimale uitstraling én levensduur van uw gebouw. Om het onderhoud compleet te maken, kunnen we periodiek uw hele gevel reinigen en onderhouden.

Contact

Wat wilt u vragen?

  Glasbewassing

  Onze werkwijze

  Hoe pakken wij glasbewassing aan?

  Naast de traditionele manier van glasbewassing met ladder, spons en trekker maken wij gebruik van ons telescopisch glasbewassingssysteem (Tucker Pool), afhankelijk van de vervuilingsgraad van uw beglazing.

  Bij ernstige vervuiling wordt steevast gekozen voor traditioneel glaswassen. Hierbij kan namelijk meer druk worden uitgeoefend. Zelfs de ergste vervuiling is daar niet tegen bestand. Het resultaat is altijd glashelder!

  Materialen en middelen

  Tijdens onze werkzaamheden zetten we de volgende materialen en middelen in:

  • een auto hoogwerker met een bereik van 27 meter;
  • een aanhanger hoogwerker (accu, ook voor binnenzijde) met een bereik van 12 meter;
  • traditionele glasbewassing met ladder, spons en trekker;
  • een telescopisch glasbewassingssysteem (Tucker Pole);
  • een Baudoin indoor clean pole systeem;
  • osmosewater installaties;
  • alpinistenuitrusting.

  Tucker Pole en osmosewater

  Bij het glaswassen op hoogte maken we zoveel mogelijk gebruik van de Tucker Pole. Deze telescopische arm maakt een hoogwerker onnodig. Dat werkt sneller en veel voordeliger!

  Bij deze methode gebruiken we osmosewater. Dat is water waaruit alle mineralen en zouten zijn gefilterd. Het voordeel hiervan is dat er geen kringen of vlekken meer op uw beglazing achterblijven.

  Experts in glasbewassing

  Al onze glaswassers beschikken over de vereiste SVS-diploma’s, die landelijk zijn erkend door de schoonmaakbranche. Daarnaast is Blankers Schoon VCA*-gecertificeerd en beschikken wij over een OSB keurmerk Glas- en gevelreiniging.

  Pro-actief en flexibel

  Onze glaswassers gaan zeer proactief en flexibel te werk, om de overlast voor uw medewerkers en bezoekers tot een absoluut minimum te beperken. Zij hebben bovendien maximaal oog voor (uw) veiligheid, Arbo en milieu.

  Wat we allemaal kunnen

  Wat kunnen we allemaal extra aanbieden?

  Graag maken we uw ramen stralend schoon. Maar we kijken ook graag met u verder.

  Met reguliere schoonmaak en specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen en onderhouden. Ongeacht de specifieke wensen of hygiëne-eisen. Onze innovatieve reinigingsmethodes en uitgekiende schoonmaakmiddelen zorgen altijd voor een zichtbaar en duurzaam resultaat.

  Hoe uitdagend de klus ook is, vraag ons om (vrijblijvend) advies!