Onze dienst

Gevelreiniging

De gevel van uw pand is bepalend voor de eerste (positieve) indruk van uw bedrijf of instelling. Een goed onderhouden pand en een schone gevel zijn dus heel belangrijk. Daar moet u zuinig op zijn!

Door de jaren heen krijgt de gevel heel wat te verduren. Weer, wind en vervuiling in de lucht tasten gevelmaterialen en voegen aan, waardoor uw gebouw aan uitstraling verliest. Dat is zonde en onnodig.

Met de juiste gevelreiniging en vakkundig periodiek onderhoud, ziet uw gebouw er snel en blijvend als nieuw uit! Onze professionele gevelreinigers zijn u graag van dienst.

Profiteer nu!

JA, ik wil graag een vrijblijvende offerte!

  blankers-gevelreiniging-collage-02

  Onze werkwijzen

  Hoe pakken wij gevelreiniging aan?

  Blankers Schoon is specialist in het reinigen van alle typen gevels, in steen, kalkzandsteen, baksteen, betonsteen, beton, gasbeton, natuursteen of stucwerk.

  Onze reinigingsmethode en -middelen stemmen we af op de gebruikte gevelmaterialen en de aard en mate van vervuiling. Hierbij houden we maximaal rekening met het milieu. Onze gevelreinigers kunnen onder andere de volgende werkzaamheden verzorgen:

  Chemische gevelreiniging

  Is uw gevel sterk vervuild of moeten er verfresten verwijderd worden? Dan kiezen we voor een combinatie van stoomreiniging en chemische reiniging.

  Voordat we met de reinigingswerkzaamheden starten, brengen we op de gevel een pasta aan. Deze pasta weekt de vervuiling los, waarna middels stoomreiniging alle vervuiling snel en doeltreffend wordt verwijderd.

  Stoomreiniging

  Stoomreiniging is een zeer milieuvriendelijke manier van gevelreiniging, omdat er geen chemische stoffen worden gebruikt. Bovendien is het waterverbruik minimaal. Bij deze reinigingsmethode wordt het water verhit tot 140˚C, met een maximale druk van 30 Bar.

  Stoomreiniging leent zich uitstekend voor het verwijderen van lichte tot matige vervuiling, waaronder schimmels, mos, algen en klimop.

  Hogedruk gevelreiniging

  Wanneer uw gevel licht of matig vervuild is door weersinvloeden, luchtvervuiling, algen, mos of roetaanslag voldoet hogedruk gevelreiniging. Hierbij maken we gebruik van water onder hoge druk (tot 350 Bar) en watertemperaturen tot maximaal 100˚C.

  Vanzelfsprekend worden na de gevelreiniging achtergebleven (zand)resten in de werkomgeving verwijderd.

  Zandstralen gevel

  Extreem vervuilde gevels worden gereinigd middels de sandwash methode. We zandstralen onder zeer lage druk, waarbij onze gevelreinigers gebruikmaken van het milieu- en gevelvriendelijke Torbo Softstralen systeem.

  Gevel impregneren/hydrofoberen

  Hydrofoberen is een ander woord voor het impregneren van de gevel. Bij deze methode wordt een speciaal middel op uw gevel aangebracht, waardoor deze haar waterafstotende werking terugkrijgt. Vocht en vervuiling krijgen hierdoor geen vat meer op uw gebouw.

  Ons totaalconcept in schoonmaak en onderhoud

  Wat kunnen we allemaal extra aanbieden?

  Graag maken we uw gevel weer als nieuw. Maar we kunnen veel meer dan dat! Wellicht kunnen we nog veel meer voor u betekenen.

  Met reguliere schoonmaak en onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen en onderhouden. Ongeacht uw specifieke wensen of hygiëne-eisen. Onze innovatieve reinigingsmethodes en uitgekiende schoonmaakmiddelen zorgen altijd voor een zichtbaar en duurzaam resultaat.

  Hoe uitdagend uw klus ook is, vraag ons om (vrijblijvend) advies!