Onze dienst

Huismeesterdiensten

Een huismeester is voor bewoners hét gezicht van uw organisatie. Hij regelt van alles voor ze en houdt u van alles op de hoogte. Wanneer de huismeester zijn werkt goed doet, dan scheelt dat tijd en zorgen. Hij ziet erop toe dat alles veilig is en werkt, van de lift en de verlichting tot en met de koffieautomaat.

Contact

Wat wilt u vragen?

  lamp vervangen

  Onze werkwijze

  Wat kan de huismeester allemaal voor u doen?

  Naast de traditionele ‘technische zaken’ heeft de huismeester vandaag de dag ook een sociale functie. Door te signaleren, stimuleren en waar nodig te bemiddelen. De professionele huismeesters van Blankers Schoon kunnen dit als geen ander. Zij zijn voor bewoners een betrouwbaar aanspreekpunt.

  Onze huismeesters functioneren als een gastheer in uw woongebouw en zetten zich volledig in, voor een optimaal woon- en leefklimaat. Hiervoor beschikken onze proactieve huismeesters over de juiste persoonlijke vaardigheden en eigenschappen, die continu worden getraind en getoetst.

  Bent u ook toe aan servicegerichte en professionele operationele ondersteuning? Neem dan (vrijblijvend) contact met ons op.

  Totaal schoonmaak- en onderhoudsconcept

  Wat kunnen we allemaal extra aanbieden?

  Onze huismeesterdienst is één van de vele diensten die we u kunnen aanbieden. Dat verzorgen we natuurlijk heel graag. Maar we kijken ook graag met u verder.

  Met dagelijks schoonmaakonderhoud en onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen en onderhouden. Ongeacht uw specifieke wensen of hygiëne-eisen. Onze innovatieve reinigingsmethodes en uitgekiende schoonmaakmiddelen zorgen altijd voor een zichtbaar en duurzaam resultaat.

  Hoe uitdagend uw klus ook is, vraag ons om (vrijblijvend) advies!