Onze dienst

Groenonderhoud

Uw gebouw is het visitekaartje van uw bedrijf. Dat begint al aan de buitenkant, daarom is professioneel groenonderhoud zo belangrijk. Een schone gevel, beglazing, parkeerplaats en een nette tuin geven uw bezoekers een positieve eerste indruk. Dat weet Blankers Schoon als geen ander. Onze professionele medewerkers verzorgen graag uw groenonderhoud en onkruidbestrijding. Optimale kwaliteit, blijvend zichtbaar resultaat, servicegerichtheid en een proactieve houding staan hierbij voorop. Met maximale aandacht voor het milieu.

Contact

Wat wilt u vragen?

  groenonderhoud

  Onze werkwijze

  Hoe pakken wij groenonderhoud en onkruidbestrijding aan?

  Op het gebied van groenonderhoud werken wij actief samen met Rooden Landscaping Solutions. Rooden is specialist in beheer, groenaanleg en groenonderhoud. Zo zijn we actief op meer dan duizend locaties in Limburg en Oost Brabant. Met als resultaat: een schone, goed onderhouden en prettige omgeving om in te werken, leren, wonen en leven. Tegen een gunstig tarief wordt alles tot in de puntjes voor u verzorgd.

  Onderhoudsplan op maat

  Samen met u zetten we uw kwaliteitseisen en wensen op een rij. Deze worden vervolgens vastgelegd in een onderhoudsplan. Daarin staat helder beschreven wat we gaan doen. We spreken met u af of we de werkzaamheden volgens een vaste seizoensplanning uitvoeren of dat we dit naar eigen inzicht mogen doen. Hierbij staat natuurlijk een constante kwaliteit voorop.

  Milieuvriendelijke onkruidbestrijding

  De impact op het milieu willen we graag zo klein mogelijk houden. Daarom voeren we onkruidbestrijding, waar mogelijk, uit met heetwatertechnologie. De machine die we inzetten (Dibo) werkt met heet water en stoom in plaats van met pesticiden.

  Door de besproeiing met heet water en stoom wordt het onkruid direct gedood. De hitte dringt diep door in de grond en daardoor worden ook de wortels en de zaden aangetast. Het heeft een preventieve werking. Het onkruid is niet meer in staat om te bloeien en zich verder te verspreiden en blijft zo steeds langer weg.

  Voordelen

  • Zeer effectief: drie behandelingen per jaar volstaan (afhankelijk van het onkruid en de weersomstandigheden tijdens de werkzaamheden);
  • Bestrijdt nagenoeg alle soorten onkruid;
  • In te zetten op elke ondergrond;
  • Veilig dankzij temperatuur-, druk- en waterdoorstroombeveiliging.

  Totaalconcept in schoonmaak en onderhoud

  Wat kunnen we allemaal extra aanbieden?

  Groenonderhoud is een van onze extra diensten. Dat verzorgen we graag naast de dagelijkse schoonmaak van uw bedrijf. Maar we kijken ook graag met u verder.

  Met onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen en onderhouden. Ongeacht uw specifieke wensen of hygiëne-eisen. Onze innovatieve reinigingsmethodes en uitgekiende schoonmaakmiddelen zorgen altijd voor een zichtbaar en duurzaam resultaat.

  Hoe uitdagend uw klus ook is, vraag ons om (vrijblijvend) advies!