Onze dienst

Gladheidsbestrijding

De winterperikelen zorgen ieder jaar weer voor de nodige problemen. Vorst, ijzel en sneeuwval leggen niet alleen verkeer en openbaar vervoer plat, maar kunnen ook bij uw bedrijf voor problemen zorgen. Bijvoorbeeld omdat parkeerplaatsen, ingangen van parkeergarages en entrees niet meer veilig bereikbaar zijn. Mensen kunnen zich bezeren en er kan schade ontstaan, waardoor (interne) processen stagneren. Om dit te voorkomen, bieden wij gladheidsbestrijding op maat. 24 uur per dag en zeven dagen per week, waarmee de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers wordt gegarandeerd.

Contact

Wat wilt u vragen?

  gladde paden wegen

  Onze werkwijze

  Hoe pakken wij gladheidsbestrijding aan?

  We maken bij voorkeur een afspraak voor een jaar met u. Dan kunnen we proactief voor u aan de slag, op het moment dat het nodig is. Waarbij niet alleen looppaden, parkeerplaatsen en hellingen sneeuw- en ijsvrij worden gemaakt, maar indien gewenst ook de toegangswegen. We maken hierbij gebruik van professionele sneeuwschuivers en borstels. Gereinigde oppervlakken worden altijd door ons gestrooid, om nieuwe sneeuw, vorst en ijzel geen (hechtings)kans te geven.

  Schoonmaak en onderhoud in één keer geregeld

  Wat kunnen we allemaal extra aanbieden?

  Graag verzorgen we gladheidsbestrijding bij u. Maar we kijken ook graag met u verder.

  Met dagelijks schoonmaakonderhoud en onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen en onderhouden. Ongeacht uw specifieke wensen of hygiëne-eisen. Onze innovatieve reinigingsmethodes en uitgekiende schoonmaakmiddelen zorgen altijd voor een zichtbaar en duurzaam resultaat.

  Hoe uitdagend uw klus ook is, vraag ons om (vrijblijvend) advies!