Onze dienst

Full service automatencatering en -schoonmaak

Als we de kantine schoonmaken, kunnen we ook ondersteuning bieden met kantinediensten. Dat is wel zo efficiënt. Om dit perfect te kunnen uitvoeren, werken we samen met Limburg Catering. Dit is een frisse en dynamische cateringorganisatie die zich in het bijzonder richt op drie branches: onderwijs, gezondheidszorg en bedrijven in Limburg en Midden- en Oost-Brabant. Wij verzorgen alles voor u, dus u houdt gewoon één aanspreekpunt.

Contact

Wat wilt u vragen?

  blankers-automaten-collage

  Lage kosten, optimaal gemak

  Uw voordelen van deze service

  Als totaalleverancier in kantinediensten hebben we nu alles in huis voor uw automatencatering. Van frisdrank, vers- en zoetwaren tot soepen, koffie en warm en koud water. Daarvoor verzorgen we niet alleen apparatuur, maar ook de navulling van de automaat. Daarbij profiteert u van:

  •    24-uurs beschikbaarheid van warme en gekoelde dranken, vers- en zoetwaren;
  •    een uitgebreide keuze uit bekende A-merken;
  •    controleerbaar verbruik (producten worden enkel tegen betaling uitgegeven);
  •    assortiment en inworpbedragen bepaalt u zelf.

  Automatencatering is altijd goedkoper dan een bemande kantinevoorziening. Terwijl uw medewerkers en bezoekers nog altijd van alle gemakken worden voorzien. U wordt volledig ontzorgd. Wij maken alle apparatuur periodiek schoon, vullen bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer. Zodat uw medewerkers en bezoekers nooit misgrijpen.

  Totaal schoonmaak- en onderhoudsconcept

  Wat kunnen we allemaal extra aanbieden?

  Graag verzorgen we het dagelijkse schoonmaakonderhoud en automatencatering tot in de puntjes. Maar we kijken ook graag met u verder.

  Met specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen en onderhouden. Ongeacht uw specifieke wensen of hygiëne-eisen. Onze innovatieve reinigingsmethodes en uitgekiende schoonmaakmiddelen zorgen altijd voor een zichtbaar en duurzaam resultaat.

  Hoe uitdagend uw klus ook is, vraag ons om (vrijblijvend) advies!