Onze dienst

Afvalmanagement

Om te voorkomen dat bepaalde grondstoffen in de toekomst niet meer voorradig zijn, moeten we bewust met ons afval omgaan. Hier moeten we thuis aan bijdragen, maar zeker ook op het werk.

We helpen u graag om uw afval zo veel mogelijk te beperken en te scheiden. Zo zorgen wij ervoor dat waardevolle materialen niet verloren gaan en in de ‘kringloop’ blijven. Een kringloop waarin afval geen afval meer is, maar een duurzame grondstof voor nieuwe producten of een brandstof voor de opwekking van energie.

Contact

Wat wilt u vragen?

  afvalscheiding_bakken

  Onze werkwijze

  Afvalmanagement op maat

  Een duurzame oplossing

  Onze afvalspecialisten brengen graag uw afvalstromen in kaart. Hierna maken we samen een plan van aanpak, om afval te minimaliseren en te scheiden. Vervolgens zoeken we naar een duurzame oplossing voor uw restafval.

  Ondersteuning voor optimaal resultaat

  Goed afvalmanagement begint met het geven van duidelijke instructie aan uw medewerkers en het plaatsen van herkenbare inzamelingsmiddelen. Daarna zorgen we ervoor dat de afvalscheiding goed gebeurt, zodat de afvoer en verwerking ook optimaal zal zijn. Efficiënte afvalinzameling en vermindering van restafval betekent minder milieu-impact en lagere afvalkosten. U creëert bewustwording bij uw personeel en geeft een duurzame uitstraling aan uw bedrijf.

  Op maat

  Elk bedrijf is anders. Daarom levert Blankers Schoon geen standaardoplossingen, maar maatwerk afgestemd op uw specifieke situatie.

  Afvalbakken

  Graag helpen wij u bij de keuze van de juiste inzamelingsmiddelen. Zoals duidelijk herkenbare afvalbakken, zodat de afvalscheiding consequent gebeurt. We hebben hiervoor veel mogelijkheden. Niet alleen functioneel, maar ook gewoon mooi om te zien. We houden het graag eenvoudig voor u!

  Afvalscheiding

  Beter gescheiden afval betekent:
  •    Lagere verwerkingskosten;
  •    Nieuwe grondstoffen en duurzame opwekking van energie;
  •    Een lagere milieubelasting.

  Totaalplan voor uw schoonmaak- en onderhoudswerk

  Wat kunnen we allemaal extra aanbieden?

  Graag helpen we u bij het verminderen en scheiden van afval. Maar we kijken ook graag met u verder.

  Met reguliere schoonmaak en specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen en onderhouden. Ongeacht uw specifieke wensen of hygiëne-eisen. Onze innovatieve reinigingsmethodes en uitgekiende schoonmaakmiddelen zorgen altijd voor een zichtbaar en duurzaam resultaat.

  Hoe uitdagend uw klus ook is, vraag ons om (vrijblijvend) advies!