Facilitair contractbeheer

Schoon genoeg van de vele verschillende facilitaire dienstverleners en daardoor vele verschillende contactpersonen? Wij hebben de oplossing!

Met uw (landelijke) facilitaire contracten in beheer bij Blankers Schoon bent u verzekerd van één aanspreekpunt voor al uw facilitaire vraagstukken. Als contractbeheerder begeven wij ons buiten de gebaande paden, wij gaan door waar anderen stoppen, en kijken naar mogelijkheden en kansen in uw voordeel. Dat realiseren we voor u binnen onze platte organisatie, met korte communicatielijnen en een efficiënte dienstverlening.

Contact

Vertel mij meer!

    blankers-gevelreiniging-collage-01

    Verder kijken dan contractbeheer?

    Blankers Schoon: Uw partner voor facilitair, schoonmaak en onderhoud

    Wij verzorgen graag uw contracten, maar kijken ook breder naar de mogelijkheden. Zo bieden wij bijvoorbeeld specialistische schoonmaak aan, facilitaire diensten en contractbeheer of denken we om in schoon. Vertel ons gerust uw specifieke doelstellingen, wensen of eisen. Onze manier van werken, gecombineerd met innovatieve methodes en uitgekiende middelen zorgen altijd voor een zichtbaar en duurzaam resultaat in uw voordeel. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor materialen, middelen, machines en (maatwerk) trainingen.