CASS Group en Schoner Werken slaan de handen ineen

 In Uncategorized

Sinds januari 2021 is Schoner Werken een officiële dealer (regio Limburg) van de slimme oplossingen van CASS Group. De hoogwaardige producten van CASS sluiten perfect aan op ons reeds uitgebreide assortiment en zijn vanaf heden verkrijgbaar in onze webshop.

Schoner Werken
Hoe goed werkzaamheden ook worden uitgevoerd; perfectie bestaat niet. Schoner Werken kijkt graag met u mee om te achterhalen hoe de werkprocessen hygiënischer, duurzamer, flexibeler, efficiënter of innovatiever ingericht kunnen worden. Wij geven advies over en begeleiden u in het verbeteren van uw processen. Daarnaast kunnen we tal van producten leveren van verschillende leveranciers. Zo zijn we, naast samenwerkingspartner van CASS Group, de eerste en enigste Cleaning Partner van Kärcher.

CASS Group
Het Nederlandse familiebedrijf CASS Group is gespecialiseerd in Clean Air Supplies & Solutions. Met deze producten maakt u uw eigendommen en/of binnenruimtes snel en veilig virus-, bacterie- en schimmelvrij. Zo zorgen ze voor schone lucht en gedesinfecteerde oppervlakten en spullen. Het resultaat? Een gezonder leefklimaat in binnenruimtes én een veilige werk- en woonomgeving.

Jans Control
Een derde speler in onze samenwerking is Training- & Adviesbureau Jans Control. De oprichter van Jans Control, Werner Jansen, houdt zich bezig met onderzoek en advies op het gebied van contamination control, quality control en interim management. Daarnaast geeft hij trainingen met als doel de facilitaire dienstverlening in de controlled environment te verbeteren. Jans Control is een afnemer van de producten van CASS, wat betekent dat Schoner Werken deze producten voortaan gaat leveren aan zijn partners in Limburg.

Samen staan we sterk voor een schone en hygiënische omgeving!

Laat een reactie achter