Blankers Schoon (ver)Sterk(t) in segment zorg!

 In Blankers Schoon

Met een volgende stap in haar strategie om focus te geven aan het segment gezondheidszorg versterkt totaalleverancier in facilitaire (Schoonmaak)dienstverlening Blankers Schoon (uit Weert) zich met Wendy van Vroonhoven in de rol van Manager Schoonmaak.

De markt

De schoonmaakmarkt is, met name in de gezondheidszorg, aan veranderingen onderhevig en vraagt om een flexibele en gerichte aanpak waarbij het toepassen van de juiste kennis en kunde van doorslaggevend belang is. Om hier de juiste invulling aan te geven investeert Blankers Schoon vanuit strategisch oogpunt in gerichte versterkingen op cruciale posities.

 Wendy van Vroonhoven

Wendy van Vroonhoven begon haar carrière als operationeel leidinggevende bij Hago om vervolgens via diverse functies door te groeien tot operationeel verantwoordelijke voor Regio Zuid bij Hago Zorg, waar ze ruim 10 jaar werkzaam was en de gezondheidszorg sector in al haar facetten leerde kennen. Na een korte uitstap bij ZorgZuster BV kiest Wendy nu voor een carrière bij Blankers Schoon waarbij ze verantwoordelijk zal worden voor de reguliere schoonmaak met als specifieke aandachtsgebied; de ontwikkeling van het segment gezondheidszorg.

Blankers Schoon

Totaalleverancier Blankers Schoon heeft de laatste jaren een bovengemiddelde autonome groei doorgemaakt, onder andere in het segment gezondheidszorg. Om meer focus  te kunnen geven aan dit specifieke segment, waarbij uitstekende hygiëne een enorm belangrijke rol speelt heeft de organisatie ervoor gekozen om door te pakken en te investeren in aansturing die beschikt over de juiste vakkennis. Blankers Schoon is ervan overtuigd om met Wendy verder te bouwen aan de professionalisering en ontwikkeling van het segment gezondheidszorg.

Laat een reactie achter