Blankers Schoon neemt niets met een korreltje zout, maar strooit er wel mee

 In Uncategorized

Let it snow, let it snow, let it snow! Afgelopen weekend werden we wakker in een heus winter wonderland. Prachtig, maar niet altijd praktisch. Aangezien wij van schoon houden én nog twee maanden winter voor de boeg hebben, leek het dan ook niet meer dan logisch om ons dienstenpakket uit te breiden met gladheidsbestrijding.

Zoutstrooier
Met z’n allen op pad met zakjes zout is misschien goed voor de teambuilding, maar dat doen we onze mensen niet aan. Daarom hebben we een plekje vrij gemaakt in ons ruime machinepark en zijn we op zoek gegaan naar een heuse strooiwagen. En die hebben we gevonden. Met onze zoutstrooier van het merk Nido maken we in één rit maar liefst tussen de 75.000 m2 en 140.000 m2 terrein sneeuw- en ijsvrij en zetten we ons vanaf heden in voor veilige en schone parkeerplaatsen, looppaden en bedrijfsterreinen.

Totaalconcept
Blankers Schoon streeft ernaar dé totaalaanbieder te zijn op het gebied van facilitaire dienstverlening. Het uitbreiden van ons dienstenpakket draagt bij aan het behalen van dit doel. Kiezen voor ons totaalconcept betekent kiezen voor tijdsbesparing en een duurzame samenwerking.

Blankers Schoon staat voor u klaar, door weer en wind.

Laat een reactie achter