Blankers Schoon haalt het zonnetje in huis

 In Uncategorized

Ons goede voornemen voor het nieuwe jaar is nóg duurzamer te werken. Daarom laten we u met trots weten dat ons dak sinds kort is voorzien van zonnepanelen en dat de opbrengst ruim voldoende is om onze organisatie te voorzien van (groene) stroom. Het plaatsen van zonnepanelen is een belangrijke volgende stap op weg naar het behalen van onze duurzaamheidsdoelstellingen.

Schoon voor binnen en buiten
Duurzaamheid en schoonmaak gaan niet samen; dat is waarschijnlijk één van de grootste misvattingen die er zijn, maar vanzelfsprekend is het niet. Blankers Schoon streeft naar een volledig CO2-neutrale manier van werken en heeft al behoorlijke stappen gezet in de goede richting. Zo hebben we onder andere, naast zonnepanelen, in ons gehele pand ledverlichting en werken we uitsluitend met milieuvriendelijke producten.

Made Blue
Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent niet alleen goed zijn voor de natuur, maar ook voor elkaar. Daarom zijn we in 2017 de samenwerking aangegaan met Made Blue. Iedere liter water die wij besparen, stellen zij ter beschikking aan landen waar schoon water niet vanzelfsprekend is. In 2019 heeft Blankers Schoon maar liefst circa twee miljoen liter water bespaard, en daar zijn we trots op!

Blankers streeft naar schoon; zowel binnen als buiten!

Laat een reactie achter