Blankers Schoon gecontracteerd voor verwijderen graffiti op stations

 In Markt

Met ingang van 1 juli gaat Blankers Schoon landelijke diensten leveren voor graffitiverwijdering op een groot aantal stations in Nederland. Het betreft een duurzaam 4-jarig contract met twee optiejaren.

NS en ProRail willen aantrekkelijke en comfortabele stations voor de reizigers en andere gebruikers van stations. Een goed functionerend schoonmaakproces is hierin een belangrijk speerpunt. NS en ProRail zijn daarom via een aanbesteding op zoek gegaan naar samenwerkingspartners die hieraan op een goede manier kunnen bijdragen. Blankers Schoon uit Weert wordt verantwoordelijk voor het verwijderen van bekladding met een oppervlakte groter dan 0,5 m2 en voor het uitvoeren van benodigde herstelwerkzaamheden in de regio Zuid (Zuid Limburg en West Brabant- Zeeland), Randstad-Noord (ring Amsterdam), en regio Noord-Oost (lijn Zwolle-Emmen). Daarnaast zal Blankers Schoon als schoonmaakspecialist meedenken in het proactief voorkomen van bekladding.

Kwaliteit voor de reiziger

“Wij zijn verheugd dat we dit werk voor de stations mogen gaan uitvoeren” aldus Ruud Danklof van Blankers Schoon. “We zijn reeds een aantal jaren werkzaam op stations en vanuit die ervaring hebben we nu een maatwerkorganisatie met vakspecialisten ingericht. Samen met onze specialistische apparatuur zijn we ervan overtuigd de hoogste kwaliteit te kunnen leveren, rekening houdend met de reiziger, veiligheid en de minste overlast. En zo zorg te dragen voor aantrekkelijke, schone stations”.

Op de foto: Links: Ruud Danklof Blankers Schoon Rechts: mevr. Anne-Maartje Ordelman, manager Stationsoperatie NS Stations

Laat een reactie achter