(Blankers) Schoon Advies!

 In Innovatie

Met het oog op het aankomende Pinksterweekend, ligt een nieuwe mijlpaal in de strijd tegen het Corona virus in het verschiet. Vanaf maandag mogen we namelijk weer onder andere, weliswaar onder voorwaarden, de horeca bezoeken, maar geldt er daarnaast ook een verplichting omtrent het dragen van mondkapjes in het openbaar vervoer. Weinig zaken zijn zeker op dit moment, maar dat de stappen die de overheid stukje bij beetje zet proefondervindelijk worden ingepast staat vast.  Bedrijven, instellingen en consumenten zoeken dagelijks driftig naar passende oplossingen, waarbij wij u vanuit onze expertise toekomstbestendig en gericht kunnen ondersteunen.

De anderhalve meter adviseur

Onze dienstverlening gaat namelijk verder dan de enkel en alleen de levering van desinfecterende materialen en middelen. Onze anderhalve meter adviseur analyseert, toetst, adviseert, rapporteert en instrueert u en uw medewerkers en/of gebruikers om samen te zorgen voor een schone en hygiënische werk- en leefomgeving. Daarnaast kunnen wij op basis van onze kennis en kunde adviseren en meedenken in het uitwerken van protocollen en procedures en adviseren wij u ook graag over de inzet van de juiste materialen, middelen en machines. Verkeerd gebruik van (desinfecterende) materialen en middelen leidt immers tot een minder doeltreffende aanpak.

Schoner Werken

De anderhalve meter adviseur is een initiatief van ‘Schoner Werken’. Het bedrijfsonderdeel van Blankers Schoon dat zich richt op innovatie, hygiëne, duurzaamheid, training en advies. Standaardoplossingen krijgt u van ons niet, want wij denken om in schoon en zoeken altijd samen naar een integrale en toekomstbestendige oplossing.

Desinfecterende materialen en middelen

Wist u dat wij op onze locatie te Weert beschikken over een ruim assortiment desinfecterende materialen en middelen?!

Voor beschikbaarheid, levertijden of simpelweg advies kunt u, vrijblijvend, contact opnemen via 0495 53 50 37 of info@schonerwerken.nl.

 

Laat een reactie achter